Steun de Kledingbank Amsterdam

De Kledingbank Amsterdam West heeft uw steun hard nodig. Op dit moment hebben wij een tekort aan kledingrekken. Deze moeten op maat besteld worden. Ook willen wij 2 pashokjes creëren. Hier hebben wij 10.000 euro voor nodig. Klik op de knop ‘Doneer direct‘ om hier gelijk aan bij te dragen.

Iedere vrije bijdrage is daarnaast welkom. Alle donaties worden gebruikt om Amsterdammers te helpen. Heb je een specifiek doel waarvoor jouw donatie gebruikt moet worden? Laat het ons weten in de beschrijving.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bedankt voor de steun!

Doneer direct

En help ons verder te groeien!

—–

Of doneer een vrije bijdrage via:

NL53ABNA0825905427
t.n.v. Kledingbank Amsterdam West

Laat eventueel jouw naam en reden/doel voor de donatie achter in de beschrijving zodat we je kunnen bedanken.

Maak kennis met onze partners

Met onze partners maken wij Amsterdam een stukje beter. Ieder van de onderstaande partijen steunen ons op hun eigen manier. De een met een mooie financiële bijdrage, de ander met een prachtige samenwerking voor de Amsterdammers in nood. Ook partner worden? Neem onderaan deze pagina contact met ons op.

Ook partner worden?

Wil je een grote donatie doen en vernoeming op onze website? Of zie je een mooie samenwerking om Amsterdam weer een stukje beter te maken?

Wij van de Kledingbank Amsterdam West staan altijd open voor een kennismaking met mensen met een goed hart. Stuur ons een berichtje via het contactformulier.

Neem contact op